Bitcoin Malaysia und Blockchain Tech Informationen

Bitcoin Malaysia und Blockchain Tech Informationen

Durch jekker auf Nineteen Januar 2013

Bitcoin adalah matawang digital Yang digunakan di Internet dan sistem pembayaran digital pantas Yang. Ia boleh dihantar Dari satu persoon kepada persoon gelegen melalui webstek di Internet tanpa melalui bankgebouw (seperti p2p). Ini bermakna kos penghantaran wang adalah Lebih mudah, Cepat dan murah.

Matawang digital Tunggal ini boleh digunakan di seluruh dunia Oleh sesiapa saja tanpa Perlu tertakluk kepada sebarang jenis matawang dunia. Matawang ini juga tidak boleh dibekukan kerana ia tidak melalui Mana-Mana bankgebouw.

Matawang ini dicipta Oleh seorang Yang hanya dikenali dengan Nama Satoshi Nakamoto Yang dipercayai berbangsa Jepun. Ada Yang menyatakan Satoshi Nakamoto adalah satu watak Yang tidak wujud sebenarnya. Watak ini diwujudkan untuk melindungi persoon atau Kumpulan sebenar Yang mewujudkan matawang ini.

Bagaimana Mendapatkan Bitcoin?

Bitcoin ini boleh dicipta melalui satu aplikasi Yang dipanggil Bitcoin Miner. Dengan membuat ‚Kerja‘ di situ undeinem akan diberikan Bitcoin. Kerja bermaksud membuat Aktiviti teknikal Yang memakan masa.

Bagaimana Bitcoin disimpan?

Bitcoin disimpan dalam Bitcoin Wallet, webstek seperti Handelsbank Online atau paypal Yang biasa undeinem gunakan. Anda juga boleh gunakan Bitcoin Wallet ini untuk menghantar dan menerima duit. Penghantaran dan penerimaan adalah berdasarkan kepada Alamat E-Mail dan Passwort undeinem.

Apa Yang Boleh Dibeli dengan Bitcoin?

Kebanyakkan kedai-kedai Online-di Internet sudah Mula untuk menerima pembayaran melalui Bitcoin. Buat masa ini undeinem boleh membeli Spiele, T-Shirt, alat musik, alat mainan, ebook dan jutaan barangan gelegen.

Nilai Bitcoin buat masa ini belum lagi stabil. Ia pernah turun Serendah USD Zwei dan pernah naik setinggi USD 6. Harga semasa Bitcoin adalah USD 14.00 (RM53). Trend semasa menunjukkan matawang ini akan Menjadi stabil dalam TEMPOH masa beberapa tahun lagi.

Persoalan paling utama di sini, Adakah Bitcoin Bakal mengubah kewangan dunia sepertimana Internet / E-Mail mengubah Industri penerbitan?

Treten Sie das größte Bitcoin Gemeinschaft ter Malaysia
Ficken Partner
Handel Bitcoins bei LBC
DIENSTLEISTUNGEN
Coinhako – Kaufen und Verkaufen Bitcoins ter Malaysia

Coinhako – Kaufen und Verkaufen Bitcoins ter Malaysia

Coinhako – Kaufen und Verkaufen Bitcoins ter Malaysia

Ähnlicher Film: Meine vier GPU Bergbauausrüstung für Filth billig.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*